Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak pomoci

Od roku 2012 jsme fungovali jako útulek registrován u Státní veterinární správy pro Středočeský kraj jako útulek pod registračním číslem CZ21C08341, jako součást Hnutí Duha Střední Čechy, IČ 75109441 se sídlem Přestvůrka, 281 63 Černé Voděrady.

V roce 2024 jsme se rozhodli činnost útulku z osobních důvodů ukončit, ale v péči nám zbylo několik neumístitelných a handicapovaných kočiček, o které se nadále staráme už jen jako fyzické osoby, ale stále podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Informace o těchto kočičkách a jejich zdravotním stavu najdete zde na našem webu.

I po ukončení provozu našeho azylu se dlouhodobě neobejdeme bez dárců a jejich darů, ať už finančních (zejména úhrada nákladů na veterinární péči) či materiálních (zejména krmivo a stelivo). Číslo účtu je 255683851/5500 u Raiffeisenbank (bohužel už nejsme organizací, která může vystavit potvrzení o daru pro daňové účely). Pokud zvažujete pomoci našim opuštěným kočkám, ale chcete mít jistotu, že vaše peníze nebo materiální dar budou na péči o ně opravdu využity, kontaktujte nás.